Beliggenhet

Gangstier mellom boligene og de mange fritidsaktivitetene gjør at ungene kan ferdes på egen hånd, uten å være avhengig av transport. Fotball- basket- og volleyballbane, svømmehall, skatepark og BMX-løype i tillegg til store friluftsområder, er noen av de mange aktivitetene man kan fylle ettermiddagene med. Vinterstid kan man spenne på seg skiene og nyte lange turer i et stort preparert løypenett, eller oppsøke fart og spenning i en flombelyst akebakke.

For den golfinteresserte, er det kort vei til både Hvam og Vormsund hvor du finner hhv en 9- og en 18-hulls bane.

Neskolltjernet er et bilfritt område med steinsatt amfi hvor man sammen med venner og familie kan kose seg med bading og grilling på varme sommerdager.

På Neskollen ligger det et mindre kjøpesenter med bl.a. matbutikker, frisør, kiosk og interiørbutikk. Et bredere utvalg butikker finner du på Amfi Vormsund, kun 10 min kjøring unna. Kommunesenteret Årnes ligger 9 km unna med butikker, en rekke servicetilbud, kulturhus, spisesteder samt tog- og busstasjon. Nærmeste by er Jessheim, kun 15 min unna.

Med sin sentrale beliggenhet vil Neskollen være et godt alternativ for pendlere. Det er kort vei til både Oslo lufthavn, det nye LHL-sykehuset, næringsparkene på Gardermoen og Jessheim samt togstasjonene på Årnes, Kløfta og Jessheim. Kollektivtilbudet for både buss og tog i området er godt utviklet og gjør arbeidsveien lettvint. Med bil er det kun 40 min inn til Oslo.